top of page

Om mig

Att leva nära sin själ

För mig är jorden en plats i Universum där människor lever och hanterar sina liv. Min egen resa genom livet självt har gett mig mycket erfarenhet och varit hårt prövande. Mina universitetsstudier består av juridik och sociala ämnen. Dessutom har jag en amerikansk internationell ledarskapsutbildning i flera steg – som coach till headcoach och ställföreträdande ledare inom den utbildningen.                 

Idag lever jag nära min själ och jag arbetar med det jag är här för att göra! Att hjälpa människor att bli mer medvetna om sig själva och de mönster de sitter fast i. Att hjälpa dem att förstå sig själva och lösgöra dem från lidande.

Existensen för mig är mycket mer än jorden och fysiska kroppar. Min övertygelse är att det universum vi lever i har flera dimensioner. Även människan har flera dimensioner som består av en själ, en ande och andra energikroppar. Att öka sin medvetenhet om den egna existensen ger en process och utveckling som leder till harmoni och lycka.

Människor, människor och mängder av människor har vandrat in i rummet genom mina tjugo verksamma år. De har varit människor som sitter fast i stort och smått. Jag har mött och möter män och kvinnor från alla möjliga yrkesområden och många kommer på rekommendation Även media, ”Efter tio” med Malou Von Sivers, Amelia, Nära och andra magasin har visat många klienter vägen in till mitt rum.

 De har varit ledsna, arga besvikna människor som har lidit och haft känslomässig smärta i någon form. De har kommit för att finna hjälp. De har önskat sig utveckling och velat lämna det som skavt och gett lidande. Vissa andra har sökt mig för att de har varit nyfikna på vad ett besök hos mig kan ha ge. De har i det första skedet inget fokus av ett själsligt växande vilket inte är ett hinder för en session hos mig. Andra som kommit på besök har haft ett andligt intresse och vetat att jag ser livet genom flera dimensioner. De kan ha förlorat någon nära anhörig, blivit uppsagd från sitt arbete, ha svårt att kommunicera med sina barn, ha en arbetsam relation till sina föräldrar, leva i ett kärlekslöst förhållande, eller vara mitt i en separation och kanske därmed en livskris. Så listan kan göras lång över vad människor möter och behöver hantera genom sina fysiska jordeliv.

Välkommen att höra av dig! 

Om: Om

OM MIG I MEDIA

Jag och Jacqueline blev inbjudna till "efter tio" med Malou Von Sivers med rubriken "jag saknade något i livet".

Programmet direktsändes 6 okt 2010.

IMG_6643_edited.jpg
Om: Välkommen

JAG SAKNADE NÅGOT I LIVET

Hon jobbade hårt som projektledare i mediebranchen och levde ett stressigt småbarnsliv. Allt fick en dramatisk vändning vintern 2008, Katarina Fahlander fick genom vänner tips om ett medium som kunde hjälpa henne hitta ett nytt liv.

- Trots att jag hade "allt", bra jobb, sambo och barn kände jag att det inte var tillräckligt. Att en dimension fattades. Jag var inte lycklig. Det spelade ingen roll hur mycket jag förändrades till det yttre, genom att träna eller göra karriär.

Efter flera möten med Susanne Ivarsson, som kallar sig medium och livscoach, började Katarina förändra sitt liv. Hon la sitt liv i Susannes händer. Katarina som upp sig från jobbet och flyttade ut på landet.

Vid ett möte berättade Katarina för Susanne att hon ville byta till något franskt namn. Då sa Susanne att Katarina för ett par hundra år sen varit en ung adelsdam som hetat "Jacq...".

- Jacqueline!, fyllde Katarina i.
- Javisst, bekräftade Susanne och skrattande.

Nu har Katarina bytt namn till Jacqueline.

I Efter tio träffar Malou von Sivers både Jacqueline Fahlander och Susanne Ivarsson.

sun rays coming through trees_edited.jpg
Om: Om mig

RÅD FRÅN OVAN

IMG_6646.JPG

PODDINSPELNING

Selfie från studion

VÅR TJUSIGA LOGGA

Råd från ovan spelas in i flera avsnitt och under hösten händer det spännande saker!

IMG_6642.JPG

Vill du veta mer om mina tjänster? Hör av dig idag för mer information om vad jag kan erbjuda dig.

Om: Tjänster

Råd från ovan

Facebook sida kopplat till podcasts

Om: HTML Embed
bottom of page